Return to site

Levensvisie, ga jij voor genot of geluk?

Kijk eerst deze video voordat je verder gaat naar de opdracht.

De onderstaande opdracht is een onderdeel van onze methode. In een aantal opdrachten bouwen we op tot deze opdracht. Waaronder de Happy List die je hier kan vinden. Wat je nodig hebt om deze opdracht uit te voeren is een pen, papier, een timer en de werkbladen.

  1. Lees eerst de instructie.
  2. Lees de hulpvragen van de levensvisie. 
  3. Zet een timer voor 20 minuten en schrijf je levensvisie op.
  4. Herhaal dit voor je werkvisie. 
  5. Laat dit concept minimaal een dagdeel, liever een nachtje liggen voordat je deze 2 visies volledig gaat finetunen. 
  6. Lees beide minimaal 1x per week door, zo print je deze visie in je onderbewust zijn. Je zal sneller keuzes gaan maken die in lijn liggen met je visie. 

 

In het leven is het voor mij belangrijk om zo veel mogelijk mooie ervaringen op te doen. Deze ervaringen kunnen mooie reizen zijn en ook nieuwe dingen doen/leren. Wat ik belangrijk vind is zo veel mogelijk dingen doen die mij energie geven. Dit betekend dat ‘play’ belangrijker is dan werk, waarbij werk ook de juiste energie moeten geven waardoor dit kan voelen als ‘play’. Ook de mensen waar ik mee om ga geven positieve energie, anders is het de investering qua tijd en energie niet waard. ‘Lifestyle over luxury’ is een slogan waar ik mij in kan vinden. Vrienden, familie, juiste invulling van vrije tijd en het juiste werk is mij meer waard dan het bezitten van mooie spullen en veel geld. Ik wil altijd tijd vrij kunnen maken om nieuwe dingen te kunnen ontdekken (werk maar ook play) en te werken aan een gezond lichaam en geest. Sport moet een onderdeel van mijn leven zijn om bovenstaande ook goed te kunnen laten werken.

- Een voorbeeld van een levensvisie

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly