Op naar geweldig werkgeverschap.

 

Wij helpen jouw medewerkers experimenteren

naar hun ideale werkervaring.

In het kort.

Ieder mens verdient een werkervaring die positieve energie geeft! Zitten je mensen goed in hun vel, dan presteert de organisatie beter.

Daarom zetten wij de mens op één in organisaties en maken wij medewerkers regisseur over hun werkervaring. We brengen medewerkers blijvend in beweging met kleine experimenten, terugkerende momenten van positieve reflectie en support van collega’s. Tijdens deze reis werken we vanuit eigenaarschap, intrinsieke motivatie en vertrouwen.

Zo dragen we bij aan blije medewerkers, verbonden teams en een aantrekkelijke organisatie die goed presteert!

Wat klanten zeggen

Hoe wij dat doen?

Prototype Jouw Werkervaring

Ben je op zoek naar frisse manieren om werkgeluk, welzijn en samenwerking in je organisatie te verbeteren? Onder onze begeleiding helpen medewerkers elkaar experimenteren richting hun ideale manier van werken én samenwerken.

Prototype Jouw Loopbaan

Ben je op zoek naar een innovatieve aanpak voor meer betrokkenheid, omscholing, en mobiliteit in je organisatie? Onder onze begeleiding helpen medewerkers elkaar experimenteren richting hun ideale loopbaanpad of om nog beter te worden in wat ze al doen.

Prototype You Facilitator

Ga je liever met je eigen mensen aan de slag? Dat kan! Wij leiden jouw mensen op in onze methodiek, zodat zij onze aanpak en programma's in jouw organisatie kunnen implementeren.

Ontwerp Jouw Ideale Werkdag

Nieuwsgierig naar een ervaring en wil je snel van start? Boek dan onze 2 uur online sessie waarin medewerkers hun ideale werkdag ontwerpen, met een praktisch plan om daarnaartoe te werken met support van een buddy.

Wil je meer weten?

Prototype You 2022 © All Rights Reserved.