Effectief leren en ontwikkelen met Prototypes

Innovatieve manieren om jouw medewerkers te helpen ontwikkelen

Prototype You

Prototype je toekomst

Ben je benieuwd naar innovatieve manieren om jouw medewerkers te helpen bij hun professionele ontwikkeling? In ons agile leerproces geloven we in de kracht van kleine experimenten waarmee je snel leert en ontwikkelt. Wil jij extra handvatten voor teambuilding en effectieve ontwikkeling van jouw mensen? Download dan nu gratis onze Prototype handleiding en help jouw team verder op weg!

Persoonlijke ontwikkeling

In onze Prototype handleiding tonen we een overzicht met allerlei praktische experimenten waarmee jij jouw
medewerkers inspireert om effectief te leren en elkaar te helpen bij professionele groei!

Prototype You methode
BEN JE OP ZOEK NAAR EEN STRUCTUUR VOOR CONTINU LEREN EN ONTWIKKELEN?

Werk met ons om:

Onze klanten zijn organisaties die innovatief werken volgens agile, lean of design thinking. Ze stellen hun mensen centraal en met focus op talentontwikkeling bouwen ze aan een betrokken organisatie die continu leert.

Een structuur om continu leren en ontwikkelen met snelle experimenten en peer coaching in je organisatie te implementeren.

Minder tijd en geld in soft skill training te investeren, door snelle experimenten en regelmatig korte evaluaties.

Teambuilding door persoonlijke ontwikkeling voor en samen met collega’s te faciliteren.

Talent in je organisatie te ontwikkelen en te behouden

Te leren en te ontwikkelen op basis van principes uit innovatie zoals design thinking, lean en agile.

Een greep uit onze laatste opdrachtgevers

Enkele reacties van onze klanten

Nationale-Nederlanden

"Wouter en Kristiaan van Prototype You zijn in oktober bij Nationale-Nederlanden langs geweest om een masterclass te geven aan onze huidige HBO / WO stagiairs. Dit in het kader van persoonlijke ontwikkeling en te kijken naar hun toekomstbeeld voor na hun stage en opleiding. Het is bij de stagiairs en bij ons als zeer positief ervaren. Het was een leuke en inspirerende sessie waarin de stagiairs bewust werden van hun kunnen en hoe ze dit het beste kunnen inzetten. Na afloop hebben de stagiairs de opdracht meegekregen om een actieplan te maken, zodat ze tijdens hun stage kunnen blijven werken aan hun persoonlijke leerdoelen. Door de manier van werken zorgden Wouter en Kristiaan voor een leuke, prettige en vertrouwde sfeer. Wij zouden ze zeker aanbevelen!"

Bianca Hoogweg | Lisa de Koning Stagebureau NN

SHRM Forum

“Their process draws on motivational methods, which stimulates curiosity while reinforcing accountability for outcomes. It is a great way to nurture continuous learning in organizations!”

Jo-Ann Garbutt Netherlands Forum Lead

Anna

Prototype You is een intensieve en leuke workshop die heel goed helpt met het inzichtelijk krijgen van welke keuzes en/of uitdagingen voor jou relevant zijn op dit moment. Door goed opgebouwde oefeningen schrijf je, deel je en visualiseer je dat wat voor jou belangrijk is op dit moment in je leven en je werk. En zit je vol energie om hier vervolgens op een praktische manier mee aan de slag te gaan.

Anna - Consultant

Lisanne

In relatief korte tijd kom je erachter wie je bent, wat voor jou belangrijk is in het leven en waar jij voor staat. Het biedt je een inzicht in waar je vandaan komt en waar je heen zou willen

Lisanne - Consultant

Max

Prototype YOU is een praktische en gestructureerde manier om je leven te verbeteren; zowel op werk als op privégebied. Waarbij de focus ligt op het stellen van de juiste prioriteiten; datgene wat de meeste impact heeft

Max - Risk Manager

Geert

Prototype YOU zorgt dat jij alle puzzelstukjes verzamelt om een goede keuze te maken voor je ideale leven. Een workshop waarbij je innovatietechnieken en -methodes inzet om je eigen leven vorm te geven en zo snel mogelijk aannames te toetsen

Geert - ondernemer

HAN Hogeschool

Ik ben over dingen aan het nadenken, waar ik nog nooit over heb nagedacht. Verschrikkelijk leerzaam, maar wel leuk!

Student uit jaar 4 - Hogeschool Arnhem Nijmegen

Breekjaar

"Het mooie is dat ze gebruik maken van peer educating waardoor de jongeren het gevoel hadden dat ze serieus werden genomen en elkaar konden adviseren. De jongeren hebben afgesproken om elkaar te informeren over hun voortgang. Na twee weken had al bijna de helft van de jongeren hun doelen behaald. Onze complimenten voor het team en het werk dat zij leveren.​"

Samir - coach Breekjaar

Bas Schotte

"Prototype You maakt talentontwikkeling actionable"

Bas Schotte - Chapter Lead ING.