Op naar hun droomcarrière!

Begeleid jouw studenten met experimenten

Op jonge leeftijd al belangrijke en lastige keuzes maken

Prototype You

Prototype je toekomst

Ondersteun jij studenten om op jonge leeftijd al belangrijke en lastige keuzes te maken over een studie, stage of baan? Dat is mooi, daar dragen wij graag ons steentje aan bij!
In onze Prototype handleiding geven we een overzicht van allerlei mogelijke experimenten waarmee jouw studenten snel kunnen testen of een bepaalde richting bij hun past.
Download dus nu gratis onze Prototype handleiding en begeleid daarmee jouw studenten nog beter op hun pad van studie naar werk!

Persoonlijke ontwikkeling

Met praktische voorbeelden laten we zien hoe je jouw studenten inspireert om snel aannames te
toetsen en elkaar daarbij te helpen. Zo kan jij op een innovatieve manier jouw studenten
nog beter helpen bij het maken van een weloverwogen keuze!

Prototype you methode
Continu leren en ontwikkelen met snelle experimenten

Werk met ons om:

Een proces om continu leren en ontwikkelen met snelle experimenten en peer coaching bij je studenten te implementeren.

Een effectieve en efficiënte methode voor ontwikkeling van studenten te gebruiken gedurende het studie jaar.

Teambuilding door persoonlijke ontwikkeling voor en samen met studenten te faciliteren

Te leren en ontwikkelen op basis van principes uit innovatie zoals design thinking, lean en agile.

De studenten een eerste stap in persoonlijk leiderschap te laten zetten en hierdoor keuzes in studie, stage en vervolg op de goede manier kunnen maken.

Een greep uit onze laatste opdrachtgevers

Enkele reacties van onze klanten

Nationale-Nederlanden

"Wouter en Kristiaan van Prototype You zijn in oktober bij Nationale-Nederlanden langs geweest om een masterclass te geven aan onze huidige HBO / WO stagiairs. Dit in het kader van persoonlijke ontwikkeling en te kijken naar hun toekomstbeeld voor na hun stage en opleiding. Het is bij de stagiairs en bij ons als zeer positief ervaren. Het was een leuke en inspirerende sessie waarin de stagiairs bewust werden van hun kunnen en hoe ze dit het beste kunnen inzetten. Na afloop hebben de stagiairs de opdracht meegekregen om een actieplan te maken, zodat ze tijdens hun stage kunnen blijven werken aan hun persoonlijke leerdoelen. Door de manier van werken zorgden Wouter en Kristiaan voor een leuke, prettige en vertrouwde sfeer. Wij zouden ze zeker aanbevelen!"

Bianca Hoogweg | Lisa de Koning Stagebureau NN

SHRM Forum

“Their process draws on motivational methods, which stimulates curiosity while reinforcing accountability for outcomes. It is a great way to nurture continuous learning in organizations!”

Jo-Ann Garbutt Netherlands Forum Lead

Anna

Prototype You is een intensieve en leuke workshop die heel goed helpt met het inzichtelijk krijgen van welke keuzes en/of uitdagingen voor jou relevant zijn op dit moment. Door goed opgebouwde oefeningen schrijf je, deel je en visualiseer je dat wat voor jou belangrijk is op dit moment in je leven en je werk. En zit je vol energie om hier vervolgens op een praktische manier mee aan de slag te gaan.

Anna - Consultant

Lisanne

In relatief korte tijd kom je erachter wie je bent, wat voor jou belangrijk is in het leven en waar jij voor staat. Het biedt je een inzicht in waar je vandaan komt en waar je heen zou willen

Lisanne - Consultant

Max

Prototype YOU is een praktische en gestructureerde manier om je leven te verbeteren; zowel op werk als op privégebied. Waarbij de focus ligt op het stellen van de juiste prioriteiten; datgene wat de meeste impact heeft

Max - Risk Manager

Geert

Prototype YOU zorgt dat jij alle puzzelstukjes verzamelt om een goede keuze te maken voor je ideale leven. Een workshop waarbij je innovatietechnieken en -methodes inzet om je eigen leven vorm te geven en zo snel mogelijk aannames te toetsen

Geert - ondernemer

HAN Hogeschool

Ik ben over dingen aan het nadenken, waar ik nog nooit over heb nagedacht. Verschrikkelijk leerzaam, maar wel leuk!

Student uit jaar 4 - Hogeschool Arnhem Nijmegen

Breekjaar

"Het mooie is dat ze gebruik maken van peer educating waardoor de jongeren het gevoel hadden dat ze serieus werden genomen en elkaar konden adviseren. De jongeren hebben afgesproken om elkaar te informeren over hun voortgang. Na twee weken had al bijna de helft van de jongeren hun doelen behaald. Onze complimenten voor het team en het werk dat zij leveren.​"

Samir - coach Breekjaar

Bas Schotte

"Prototype You maakt talentontwikkeling actionable"

Bas Schotte - Chapter Lead ING.