Stap 1 van het Prototype You Model

Prototype You

Ontwerp je persoonlijk kompas

Waar sta jij voor?

Het Kompas

Ben je zelf op zoek naar richting in jouw leven, vind je het een uitdaging om te benoemen wat jouw drijft en waar je naar toe wil? Volg dan gratis deze mini course ‘Het Kompas’ en kom erachter waar jij voor staat in het leven en hoe wij bij Prototype You werken.

De reeks korte opdrachten bouwen op naar het schrijven van een visie op leven en een visie op werk. Omdat deze visie aangeeft wat jij belangrijk vindt, kan je op basis hiervan al jouw toekomstige keuzes maken. Door op de onderstaande knop te klikken kom je in onze video course omgeving waarin je het eerste deel (Het Kompas) gratis kan volgen.

Waar wijst jouw kompas naar toe?

Wat heb je nodig voor deze opdrachten?

Ongeveer 1.5 uur, het liefst achtereen.
Prototype You werkbladen.
Een pen.
Een timer.
Je telefoon op ‘stil/niet storen’.

Prototype you methode
BEN JE OP ZOEK NAAR EEN STRUCTUUR VOOR CONTINU LEREN EN ONTWIKKELEN?

Werk met ons om:

Een structuur om continu leren en ontwikkelen met snelle experimenten en peer coaching in je organisatie te implementeren.

Een effectieve en efficiënte methode voor ontwikkeling van studenten te gebruiken gedurende het studie jaar.

Teambuilding door persoonlijke ontwikkeling voor en samen met studenten te faciliteren

Te leren en ontwikkelen op basis van principes uit innovatie zoals design thinking, lean en agile.

De studenten een eerste stap in persoonlijk leiderschap te laten zetten en hierdoor keuzes in studie, stage en vervolg op de goede manier kunnen maken.

Een greep uit onze laatste opdrachtgevers

Enkele reacties van onze klanten

Ervaringen

I love the Prototype You learning methodology and the app has really helped me to build learning into my daily routine. I use it for planning learning activities but what I really benefit most from is the reflection space and the help of my buddy who is connected to my learning plan via the app. This support, encouragement and nudging has improved my own accountability for learning and helped me improve far more than I would have done left to my own devices.

Sophie HR Manager

Nationale-Nederlanden

“Prototype You heeft een masterclass verzorgd voor onze HBO / WO stagiairs in het kader van persoonlijke ontwikkeling en om te kijken naar hun toekomstbeeld voor na hun stage en opleiding. Door de manier van werken zorgden Wouter en Kristiaan voor een leuke, prettige en vertrouwde sfeer. Het is bij de stagiairs en bij ons als zeer positief ervaren. Wij zouden ze zeker aanbevelen!"

Bianca Hoogweg | Lisa de Koning Stagebureau NN

SHRM Forum

“Their process draws on motivational methods, which stimulates curiosity while reinforcing accountability for outcomes. It is a great way to nurture continuous learning in organizations!”

Jo-Ann Garbutt Netherlands Forum Lead

Frank

Ik dacht dat ik alles wel gezien had op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mijn buddy heeft mij moeten overhalen. Maar dit was echt totaal anders! Praktisch goed toe te passen.

Frank - Service Manager

Fleur

"Gelukkig geheel niet zweverig!"

Fleur - Product Manager

Geert

"Prototype You zorgt dat jij alle puzzelstukjes verzamelt om een goede keuze te maken voor je ideale leven. Een workshop waarbij je innovatietechnieken en -methodes inzet om je eigen leven vorm te geven en zo snel mogelijk aannames te toetsen"

Geert - ondernemer

HAN Hogeschool

Ik ben over dingen aan het nadenken, waar ik nog nooit over heb nagedacht. Verschrikkelijk leerzaam, maar wel leuk!

Student uit jaar 4 - Hogeschool Arnhem Nijmegen

T-Mobile

"De samenwerking met Prototype You was ook gewoon heel fijn. Wouter en Kristiaan denken mee en begeleiden het vol met hun passie. Zonder aanwezig te zijn, zijn ze toch aanwezig. En hebben ze toch invloed op het proces en luisteren ze goed".

Egbert - Manager B2B Innovations & Development

Bas Schotte

"Prototype You maakt talentontwikkeling actionable"

Bas Schotte - Chapter Lead ING.