Stap 1 van het Prototype You Model

Prototype You

Ontwerp je persoonlijk kompas

Waar sta jij voor?

Het Kompas

Ben je zelf op zoek naar richting in jouw leven, vind je het een uitdaging om te benoemen wat jouw drijft en waar je naar toe wil? Volg dan gratis deze mini course ‘Het Kompas’ en kom erachter waar jij voor staat in het leven en hoe wij bij Prototype You werken.

De reeks korte opdrachten bouwen op naar het schrijven van een visie op leven en een visie op werk. Omdat deze visie aangeeft wat jij belangrijk vindt, kan je op basis hiervan al jouw toekomstige keuzes maken. Door op de onderstaande knop te klikken kom je in onze video course omgeving waarin je het eerste deel (Het Kompas) gratis kan volgen.

Waar wijst jouw kompas naar toe?

Wat heb je nodig voor deze opdrachten?

Ongeveer 1.5 uur, het liefst achtereen.
Prototype You werkbladen.
Een pen.
Een timer.
Je telefoon op ‘stil/niet storen’.

Prototype you methode
BEN JE OP ZOEK NAAR EEN STRUCTUUR VOOR CONTINU LEREN EN ONTWIKKELEN?

Werk met ons om:

Een structuur om continu leren en ontwikkelen met snelle experimenten en peer coaching in je organisatie te implementeren.

Een effectieve en efficiënte methode voor ontwikkeling van studenten te gebruiken gedurende het studie jaar.

Teambuilding door persoonlijke ontwikkeling voor en samen met studenten te faciliteren

Te leren en ontwikkelen op basis van principes uit innovatie zoals design thinking, lean en agile.

De studenten een eerste stap in persoonlijk leiderschap te laten zetten en hierdoor keuzes in studie, stage en vervolg op de goede manier kunnen maken.

Een greep uit onze laatste opdrachtgevers

Enkele reacties van onze klanten

Nationale-Nederlanden

"Wouter en Kristiaan van Prototype You zijn in oktober bij Nationale-Nederlanden langs geweest om een masterclass te geven aan onze huidige HBO / WO stagiairs. Dit in het kader van persoonlijke ontwikkeling en te kijken naar hun toekomstbeeld voor na hun stage en opleiding. Het is bij de stagiairs en bij ons als zeer positief ervaren. Het was een leuke en inspirerende sessie waarin de stagiairs bewust werden van hun kunnen en hoe ze dit het beste kunnen inzetten. Na afloop hebben de stagiairs de opdracht meegekregen om een actieplan te maken, zodat ze tijdens hun stage kunnen blijven werken aan hun persoonlijke leerdoelen. Door de manier van werken zorgden Wouter en Kristiaan voor een leuke, prettige en vertrouwde sfeer. Wij zouden ze zeker aanbevelen!"

Bianca Hoogweg | Lisa de Koning Stagebureau NN

SHRM Forum

“Their process draws on motivational methods, which stimulates curiosity while reinforcing accountability for outcomes. It is a great way to nurture continuous learning in organizations!”

Jo-Ann Garbutt Netherlands Forum Lead

Anna

Prototype You is een intensieve en leuke workshop die heel goed helpt met het inzichtelijk krijgen van welke keuzes en/of uitdagingen voor jou relevant zijn op dit moment. Door goed opgebouwde oefeningen schrijf je, deel je en visualiseer je dat wat voor jou belangrijk is op dit moment in je leven en je werk. En zit je vol energie om hier vervolgens op een praktische manier mee aan de slag te gaan.

Anna - Consultant

Lisanne

In relatief korte tijd kom je erachter wie je bent, wat voor jou belangrijk is in het leven en waar jij voor staat. Het biedt je een inzicht in waar je vandaan komt en waar je heen zou willen

Lisanne - Consultant

Max

Prototype YOU is een praktische en gestructureerde manier om je leven te verbeteren; zowel op werk als op privégebied. Waarbij de focus ligt op het stellen van de juiste prioriteiten; datgene wat de meeste impact heeft

Max - Risk Manager

Geert

Prototype YOU zorgt dat jij alle puzzelstukjes verzamelt om een goede keuze te maken voor je ideale leven. Een workshop waarbij je innovatietechnieken en -methodes inzet om je eigen leven vorm te geven en zo snel mogelijk aannames te toetsen

Geert - ondernemer

HAN Hogeschool

Ik ben over dingen aan het nadenken, waar ik nog nooit over heb nagedacht. Verschrikkelijk leerzaam, maar wel leuk!

Student uit jaar 4 - Hogeschool Arnhem Nijmegen

Breekjaar

"Het mooie is dat ze gebruik maken van peer educating waardoor de jongeren het gevoel hadden dat ze serieus werden genomen en elkaar konden adviseren. De jongeren hebben afgesproken om elkaar te informeren over hun voortgang. Na twee weken had al bijna de helft van de jongeren hun doelen behaald. Onze complimenten voor het team en het werk dat zij leveren.​"

Samir - coach Breekjaar

Bas Schotte

"Prototype You maakt talentontwikkeling actionable"

Bas Schotte - Chapter Lead ING.