Talentontwikkeling

Sociaal en agile leerproces

Een praktische structuur voor continu leren en ontwikkelen

Regie over eigen ontwikkeling

Medewerkers helpen bij persoonlijke groei

Ben je op zoek naar een structuur voor een continu leerproces in je organisatie? De Prototype You methode activeert medewerkers om proactief regie te voeren over eigen ontwikkeling en loopbaan. Dit doen wij door kleine experimenten waarmee je continu snel leert en ontwikkelt, met focus op de individuele medewerker in een team van collega’s dat elkaar verder helpt.

Oplossingen

Taster

Ben jij benieuwd wat wij nu precies doen?

Meer informatie

In onze taster laten we een team van vier tot zes medewerkers in twee uur tijd de meest bepalende onderdelen van onze methode ervaren. Medewerkers gaan concreet aan de slag met uitdagingen en helpen elkaar verder! Na afloop verkennen we samen hoe onze methode van waarde kan zijn in jouw organisatie.

 

Zo krijg jij snel een goed beeld van wat wij voor jouw organisatie en medewerkers kunnen betekenen!

Masterclass

Wil je snel uit de startblokken, zodat jouw medewerkers direct aan de slag kunnen met onze best practices?

Meer informatie

In onze interactieve masterclass van 3 uur geven we een groep medewerkers concrete tools, handvatten en werkvormen waarmee ze aan hun persoonlijke en professionele groei kunnen werken. Wij delen onze best practices, én laten deelnemers inzichten direct toepassen op hun eigen situatie.

 

Zo kunnen jouw medewerkers na afloop direct geïnspireerd aan de slag met speelse, innovatieve en praktische manieren van zelfontwikkeling!

Prototype You

Ben jij op zoek naar een beproefde methode voor professionele ontwikkeling die focust op de individuele medewerkerservaring én sociale verbinding in jouw team(s)?

Meer informatie

In twee ceremonies en met persoonlijke coaching doorlopen we met teams van medewerker(s) (maximaal 20 personen per sessie) onze praktische en beproefde Prototype You methode voor zelf-innovatie en continu leren. Iedere medewerker komt in korte tijd tot een gericht persoonlijk actieplan en zet met kleine experimenten snel concrete stappen bij bepalende (professionele) uitdagingen. Bij de evaluatie blikken we terug op verkregen inzichten en formuleert iedereen een concrete vervolgstap. Dit allemaal samen met een team van collega’s dat elkaar verder helpt!

 

Zo zet je met jouw organisatie een stap voor een mens-centrale benadering van werk, met een boost voor teambuilding, en een structuur voor continue groei van je talent!

Prototype You train the Facilitator

Een volledig geïntegreerde, praktische structuur voor continu leren en ontwikkelen.

Meer informatie

Onze werkwereld verandert razendsnel en medewerkers veranderen mee. Met onze Prototype You Train-the-Facilitator is jouw organisatie de toekomst telkens een stap voor. En heb je een structuur voor continu leren en ontwikkelen geïntegreerd in je organisatie. We doorlopen onze methode (zoals in Prototype You) en zorgen er vervolgens samen voor dat onze methode naadloos aansluit op de situatie in jouw organisatie. Wij implementeren bouwblokken zoals coachend leiderschap, prototyping mindset, leiden mensen intern op en stellen al het benodigde materiaal ter beschikking, zodat medewerkers continu kunnen blijven leren door te experimenteren. Na de implementatie blijven we nauw betrokken en dragen wij met intervisiemomenten en hulplijn bij aan het handhaven én verbeteren van onze dienstverlening.

 

Zo worden jouw medewerkers pro-actieve regisseurs over hun eigen ontwikkeling en loopbaan. En bind je talent in jouw toekomstbestendige organisatie, je hebt nu een structuur in huis om talent continu te laten ontwikkelen!

De Prototype You stappen

Onze praktische en beproefde methode ondersteunt een kort-cyclisch, sociaal en interactief ontwikkelproces waarmee
jij regisseur wordt over je ontwikkeling. Onze methode is opgebouwd uit principes van agile, lean en design
thinking. Het bestaat uit zes stappen die gestructureerd op elkaar voortbouwen.

Prototype You methode
Ben je op zoek naar een structuur voor continu leren en ontwikkelen?

Werk met ons om:

Onze klanten zijn organisaties die innovatief werken volgens agile, lean of design thinking. Ze stellen hun mensen centraal en met focus op talentontwikkeling bouwen ze aan een betrokken organisatie die continu leert.

Een structuur om continu leren en ontwikkelen met snelle experimenten en peer coaching in je organisatie te implementeren.

Minder tijd en geld in talentontwikkeling te investeren, terwijl je de resultaten maximaliseert door leren tussen medewerkers te optimaliseren.

Teambuilding door persoonlijke ontwikkeling voor en samen met collega’s te faciliteren.

Talent in je organisatie te ontwikkelen en te behouden

Te leren en te ontwikkelen op basis van principes uit innovatie zoals design thinking, lean en agile.

Een greep uit onze laatste opdrachtgevers

Download nu gratis onze prototyping handleiding

  • Leer over de kracht van prototyping voor professionele ontwikkeling.
  • Leer welke type prototypes er allemaal mogelijk zijn.
  • Ga aan de slag met je team