BONUS

Prototype Brainstorm

Formuleer samen verschillende prototypes

Prototype You

Prototype je toekomst

Goed dat je aan de slag wil met de Persoonlijk Prototyping Handleiding! Hier vind je jouw exclusieve bonus. Zo heb je alle tools in huis om aan de slag te gaan met je team.

Om te gaan experimenteren heb je nodig: 

 • Uitleg video en slides
 • Facilitator van de brainstorm (dat ben jij)
 • Timer
 • Ruimte voor focus
 • 1 uur
 • Ruim voldoende post-its
 • Pennen
 • Papier om het prototyping plan op te schrijven
 • Team van minimaal 4 personen

 

Download hier de uitleg van de Prototype Brainstorm en ga direct eenvoudig aan de slag met je team. Klik op de video voor een meer gedetailleerde uitleg. 

Ben je benieuwd hoe wij dit doen? Neem dan nu contact met ons op!

Hulp nodig? We bellen je graag even op!

  Persoonlijke ontwikkeling

  Met praktische voorbeelden laten we zien hoe je jouw team inspireert om snel aannames te
  toetsen en elkaar daarbij te helpen. Zo kan jij op een innovatieve manier jouw team
  nog beter ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling!

  Enkele reacties van onze klanten

  Nationale-Nederlanden

  "Wouter en Kristiaan van Prototype You zijn in oktober bij Nationale-Nederlanden langs geweest om een masterclass te geven aan onze huidige HBO / WO stagiairs. Dit in het kader van persoonlijke ontwikkeling en te kijken naar hun toekomstbeeld voor na hun stage en opleiding. Het is bij de stagiairs en bij ons als zeer positief ervaren. Het was een leuke en inspirerende sessie waarin de stagiairs bewust werden van hun kunnen en hoe ze dit het beste kunnen inzetten. Na afloop hebben de stagiairs de opdracht meegekregen om een actieplan te maken, zodat ze tijdens hun stage kunnen blijven werken aan hun persoonlijke leerdoelen. Door de manier van werken zorgden Wouter en Kristiaan voor een leuke, prettige en vertrouwde sfeer. Wij zouden ze zeker aanbevelen!"

  Bianca Hoogweg | Lisa de Koning Stagebureau NN

  SHRM Forum

  “Their process draws on motivational methods, which stimulates curiosity while reinforcing accountability for outcomes. It is a great way to nurture continuous learning in organizations!”

  Jo-Ann Garbutt Netherlands Forum Lead

  Anna

  Prototype You is een intensieve en leuke workshop die heel goed helpt met het inzichtelijk krijgen van welke keuzes en/of uitdagingen voor jou relevant zijn op dit moment. Door goed opgebouwde oefeningen schrijf je, deel je en visualiseer je dat wat voor jou belangrijk is op dit moment in je leven en je werk. En zit je vol energie om hier vervolgens op een praktische manier mee aan de slag te gaan.

  Anna - Consultant

  Lisanne

  In relatief korte tijd kom je erachter wie je bent, wat voor jou belangrijk is in het leven en waar jij voor staat. Het biedt je een inzicht in waar je vandaan komt en waar je heen zou willen

  Lisanne - Consultant

  Max

  Prototype YOU is een praktische en gestructureerde manier om je leven te verbeteren; zowel op werk als op privégebied. Waarbij de focus ligt op het stellen van de juiste prioriteiten; datgene wat de meeste impact heeft

  Max - Risk Manager

  Geert

  Prototype YOU zorgt dat jij alle puzzelstukjes verzamelt om een goede keuze te maken voor je ideale leven. Een workshop waarbij je innovatietechnieken en -methodes inzet om je eigen leven vorm te geven en zo snel mogelijk aannames te toetsen

  Geert - ondernemer

  HAN Hogeschool

  Ik ben over dingen aan het nadenken, waar ik nog nooit over heb nagedacht. Verschrikkelijk leerzaam, maar wel leuk!

  Student uit jaar 4 - Hogeschool Arnhem Nijmegen

  Breekjaar

  "Het mooie is dat ze gebruik maken van peer educating waardoor de jongeren het gevoel hadden dat ze serieus werden genomen en elkaar konden adviseren. De jongeren hebben afgesproken om elkaar te informeren over hun voortgang. Na twee weken had al bijna de helft van de jongeren hun doelen behaald. Onze complimenten voor het team en het werk dat zij leveren.​"

  Samir - coach Breekjaar

  Bas Schotte

  "Prototype You maakt talentontwikkeling actionable"

  Bas Schotte - Chapter Lead ING.