Prototype You

Praktisch en beproefd model

Een agile werkwijze met sprints, experimenten en peer-accountability.

Regisseur over jouw persoonlijke ontwikkeling

De Prototype You methode

Onze praktische en beproefde methode ondersteunt een kort-cyclisch, sociaal en interactief ontwikkelproces waarmee jij regisseur wordt over je ontwikkeling. Onze methode is opgebouwd uit principes van agile, lean en design thinking. Het bestaat uit zes stappen die gestructureerd op elkaar voortbouwen. Hierin ga je met kleine en speelse experimenten aan de slag met jouw bepalende uitdagingen, zodat jij snel en concreet invulling geeft aan jouw persoonlijke ambitie. Dat doe je samen met een team waarin je elkaar - op basis van volledige gelijkwaardigheid - helpt bij persoonlijke groei. In een vast ritme blik je terug op wat je hebt geleerd en start je met nieuwe inzichten op zak vervolgens weer een nieuwe cyclus!

Onze methode vind je terug in masterclasses, workshops, een train the trainer programma en in ons boek.
Allemaal gericht op ontwikkeling van talent. Onze praktische methode voor continu leren en
ontwikkelen is daarbij gebasseerd op principes uit lean, agile en design thinking. Met verbindende werkvormen
en peer-coaching komen teams van mensen in korte tijd tot een gericht persoonlijk actieplan. Met
ondersteunende coaching en principes van fast feedback zet iedere deelnemer snel concrete stappen binnen bepalende
uitdagingen.

Nationale-Nederlanden

"Wouter en Kristiaan van Prototype You zijn in oktober bij Nationale-Nederlanden langs geweest om een masterclass te geven aan onze huidige HBO / WO stagiairs. Dit in het kader van persoonlijke ontwikkeling en te kijken naar hun toekomstbeeld voor na hun stage en opleiding. Het is bij de stagiairs en bij ons als zeer positief ervaren. Het was een leuke en inspirerende sessie waarin de stagiairs bewust werden van hun kunnen en hoe ze dit het beste kunnen inzetten. Na afloop hebben de stagiairs de opdracht meegekregen om een actieplan te maken, zodat ze tijdens hun stage kunnen blijven werken aan hun persoonlijke leerdoelen. Door de manier van werken zorgden Wouter en Kristiaan voor een leuke, prettige en vertrouwde sfeer. Wij zouden ze zeker aanbevelen!"

Bianca Hoogweg | Lisa de Koning Stagebureau NN

SHRM Forum

“Their process draws on motivational methods, which stimulates curiosity while reinforcing accountability for outcomes. It is a great way to nurture continuous learning in organizations!”

Jo-Ann Garbutt Netherlands Forum Lead

Anna

Prototype You is een intensieve en leuke workshop die heel goed helpt met het inzichtelijk krijgen van welke keuzes en/of uitdagingen voor jou relevant zijn op dit moment. Door goed opgebouwde oefeningen schrijf je, deel je en visualiseer je dat wat voor jou belangrijk is op dit moment in je leven en je werk. En zit je vol energie om hier vervolgens op een praktische manier mee aan de slag te gaan.

Anna - Consultant

Lisanne

In relatief korte tijd kom je erachter wie je bent, wat voor jou belangrijk is in het leven en waar jij voor staat. Het biedt je een inzicht in waar je vandaan komt en waar je heen zou willen

Lisanne - Consultant

Max

Prototype YOU is een praktische en gestructureerde manier om je leven te verbeteren; zowel op werk als op privégebied. Waarbij de focus ligt op het stellen van de juiste prioriteiten; datgene wat de meeste impact heeft

Max - Risk Manager

Geert

Prototype YOU zorgt dat jij alle puzzelstukjes verzamelt om een goede keuze te maken voor je ideale leven. Een workshop waarbij je innovatietechnieken en -methodes inzet om je eigen leven vorm te geven en zo snel mogelijk aannames te toetsen

Geert - ondernemer

HAN Hogeschool

Ik ben over dingen aan het nadenken, waar ik nog nooit over heb nagedacht. Verschrikkelijk leerzaam, maar wel leuk!

Student uit jaar 4 - Hogeschool Arnhem Nijmegen

Breekjaar

"Het mooie is dat ze gebruik maken van peer educating waardoor de jongeren het gevoel hadden dat ze serieus werden genomen en elkaar konden adviseren. De jongeren hebben afgesproken om elkaar te informeren over hun voortgang. Na twee weken had al bijna de helft van de jongeren hun doelen behaald. Onze complimenten voor het team en het werk dat zij leveren.​"

Samir - coach Breekjaar

Bas Schotte

"Prototype You maakt talentontwikkeling actionable"

Bas Schotte - Chapter Lead ING.

Download nu gratis onze Prototyping Handleiding

  • Leer wat een Prototyper Mindset is
  • Ontdek aan de hand van een casus wat voor prototypes je zou kunnen bedenken
  • Ervaar na praktische tips hoe dit werkt in een team