Prototype Jouw Toekomst

Online live event

Hoe ziet jouw toekomst er uit?

We weten allemaal niet hoe onze toekomst eruit ziet. Maar net zoals iedereen heb jij wel ideeën over hoe je zou willen dat het eruit ziet, toch? Droom je wel eens weg met de gedachte hoe het zou zijn als je over een jaar dat mooie bedrijf hebt kunnen starten? Hoe het is om een andere baan te hebben bij dat toffe bedrijf? Hoe je leven eruit ziet als je verhuisd bent naar die ene plek die je al zo lang op het oog hebt?

De toekomst is altijd al een onzekere factor, een die we stiekem zouden willen kunnen sturen naar hoe wij dat willen. Nu in de tijd van een crisis is deze toekomst nog onzekerder. Dat is lastig. Maar jij gaat niet achterover zitten en zien wat er op je afkomt, toch?  Je wil aan de slag en het liefst met support van gelijkgestemde, maar die lijken nu verder weg dan ooit.

Een lastig maar ook mooi moment van herbezinning.

De tijd lijkt stil te staan.

Is dit niet een mooie kans om je toekomstpad te herzien en stappen te ondernemen om deze waar te gaan maken? Het Chinese woord voor crisis bestaat uit twee karakters, de een betekent ‘gevaar’, de ander ‘kans’. Laten we samen die kansen gaan exploreren en actie op ondernemen.

Bij Prototype You werken we met een peer-to-peer methode voor zelfontwikkeling. Door te werken met sprints, experimenten en peer-accountability zet je continu kleine stappen in de richting van de door jouw ontworpen toekomst. Door de kleine stappen kan je door de verkregen informatie blijven bijsturen. Lees hier meer over onze methode.

We draaiden de afgelopen jaren al mooie projecten bij organisaties zoals ING, Bohemian Birds, NN en Laureate gehad. Door de huidige crisis zijn wij eerder dan gepland onze online training en live events aan het ontwikkelen. We zijn klaar om onze methode aan jou online aan te bieden.

Jij kan een van de eerste deelnemers van ons live event zijn. Op vrijdag 3, 10 en 24 april van 13:00 – 15:00 gaan we met maximaal 10 mensen aan de slag.

Ga jij voor kansen in deze crisis? Pak samen met gelijkgestemden de kans om een prototype van je toekomst te ontwerpen, testen en met vertrouwen stap voor stap je toekomst te bepalen.

We zijn van plan deze live events te gaan verkopen voor minimaal €250,- per persoon, in de offline sessie vragen we ruim het dubbele.

Jij kan er al voor maar €45,- er bij zijn, wacht niet te lang want we beginnen snel en er is beperkt plek! (plek voor maximaal 10 personen).

Wat je krijgt:
– Een bijzondere ervaring op het gebied van zelfontwikkeling in een uitdagende tijd;
– Jouw eigen dromen en ambities in kaart gebracht;
– Een gericht actieplan om met vertrouwen concrete stappen te zetten richting jouw ambitie;
– Reflectie om jezelf nog beter te leren kennen.
– Verbinding, inzichten en support van mededeelnemers.
– Een gestructureerde, effectieve en leuke aanpak voor zelfontwikkeling die je ook na afloop kunt inzetten

Wil je erbij zijn op 3, 10 en 24 april van 13:00 -15:00 uur? Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op. Nog 10 6 plaatsen beschikbaar voor eenmalig €45,- in plaats van €250,-!

  Enkele reacties van onze klanten

  Nationale-Nederlanden

  “Prototype You heeft een masterclass verzorgd voor onze HBO / WO stagiairs in het kader van persoonlijke ontwikkeling en om te kijken naar hun toekomstbeeld voor na hun stage en opleiding. Door de manier van werken zorgden Wouter en Kristiaan voor een leuke, prettige en vertrouwde sfeer. Het is bij de stagiairs en bij ons als zeer positief ervaren. Wij zouden ze zeker aanbevelen!"

  Bianca Hoogweg | Lisa de Koning Stagebureau NN

  SHRM Forum

  “Their process draws on motivational methods, which stimulates curiosity while reinforcing accountability for outcomes. It is a great way to nurture continuous learning in organizations!”

  Jo-Ann Garbutt Netherlands Forum Lead

  Frank

  Ik dacht dat ik alles wel gezien had op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mijn buddy heeft mij moeten overhalen. Maar dit was echt totaal anders! Praktisch goed toe te passen.

  Frank - Service Manager

  Fleur

  "Gelukkig geheel niet zweverig!"

  Fleur - Product Manager

  Geert

  "Prototype You zorgt dat jij alle puzzelstukjes verzamelt om een goede keuze te maken voor je ideale leven. Een workshop waarbij je innovatietechnieken en -methodes inzet om je eigen leven vorm te geven en zo snel mogelijk aannames te toetsen"

  Geert - ondernemer

  HAN Hogeschool

  Ik ben over dingen aan het nadenken, waar ik nog nooit over heb nagedacht. Verschrikkelijk leerzaam, maar wel leuk!

  Student uit jaar 4 - Hogeschool Arnhem Nijmegen

  T-Mobile

  "De samenwerking met Prototype You was ook gewoon heel fijn. Wouter en Kristiaan denken mee en begeleiden het vol met hun passie. Zonder aanwezig te zijn, zijn ze toch aanwezig. En hebben ze toch invloed op het proces en luisteren ze goed".

  Egbert - Manager B2B Innovations & Development

  Bas Schotte

  "Prototype You maakt talentontwikkeling actionable"

  Bas Schotte - Chapter Lead ING.