Prototype You

People Development as a Service

Praktische oplossingen voor continu leren en ontwikkelen in jouw organisatie.

.

Een future fit organisatie met betrokken medewerkers door:

continue ontwikkeling van jouw medewerkers.

medewerkers die eigenaarschap pakken over hun eigen ontwikkeling.

medewerkers die met en van elkaar leren.

Oplossingen

Continu leren en ontwikkelen

Praktische aanpak voor continue, zelfgestuurde, peer-to-peer ontwikkeling van jouw medewerkers

Meer weten

Maak jouw medewerkers regisseur over hun ontwikkeling met onze innovatieve werkwijze, software tools en onderlinge support van collega’s. Onze iOS & Android software ondersteunt medewerkers in het behalen van persoonlijke leerdoelen, borgt inzichten over zelfontwikkeling en stelt collega’s in staat elkaar te helpen met persoonlijke groei. De organisatie krijgt interessante inzichten over medewerkersbetrokkenheid en -ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat onze aanpak en software naadloos aansluiten op de situatie en processen in jouw organisatie.

 

Zo word je met onze continue L&D oplossing een nóg aantrekkelijker werkgever in een future fit organisatie!

Deep Dive Programma

Een zelfgestuurd persoonlijk ontwikkelprogramma voor medewerkers die een grote sprong willen maken in hun ontwikkeling.

Meer weten

In ons Prototype You Deep Dive programma maken wij medewerkers regisseur over hun ontwikkeling met support van peers binnen en/of buiten de organisatie. Een programma bestaat uit een reeks werksessies waarin wij medewerkers helpen groeien vanuit persoonlijke ambities, talenten en uitdagingen. Wij volgen daarin onze praktische en persoonlijke aanpak voor zelfontwikkeling die is gebaseerd op beste praktijken uit innovatie, didactiek en peer-to-peer samenwerking. De programma’s kunnen zowel online als op locatie uitgevoerd worden en bestaan verder uit een werkpakket voor deelnemers, coaching en de Prototype You app die het ontwikkelproces van deelnemers ondersteund.

 

Naast de reguliere programma’s voor medewerkers bieden wij ook specifieke leiderschapstrajecten aan waarin we leiders met en van elkaar laten leren en stappen zetten naar leiderschap van de toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit programma. 

 

Met deze praktische & persoonlijke programma’s geef je een boost aan werkgeluk, medewerkersbetrokkenheid in een future fit organisatie waar medewerkers goed op hun plek zitten.

Train the Facilitator

Word Prototype You facilitator en begeleid zelf Prototype You deep dive programma’s.

Meer weten

Word je er blij van om groepen mensen te begeleiden en hen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling? Volg dan onze opleiding tot Prototype You Programma facilitator en ontvang onze licentie om Prototype You Deep Dive Programma’s te mogen faciliteren! Ben je werknemer in een organisatie of freelancer? Dat maakt niet uit! Wanneer je de Prototype You programma facilitator training succesvol doorloopt, ontvang je een licentie waarmee je Prototype You deep dive programma’s mag begeleiden binnen en buiten jouw organisatie. De opleiding bestaat uit een facilitator training, certificaat & jaarlijkse re-certificatie, altijd up-to-date werkmateriaal en toegang tot de PY helpdesk voor facilitatoren. Wij zorgen ervoor dat alles rondom aanmelding, werkmateriaal en software is geregeld, zodat jij je kunt richten op wat je het liefste doet: het begeleiden van mensen naar mooie stappen in hun persoonlijke ontwikkeling!

 

Met onze Train-the-Facilitator oplossing breng je zelf meer persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk binnen of buiten jouw organisatie!

Software

Software

Peer-learning & -accountability software voor coaching & programma’s die jouw deelnemers écht in beweging brengen.

Meer weten

Wil jij in jouw coachpraktijk of ontwikkelprogramma’s (bijv: persoonlijke ontwikkeling of public speaking) het verschil maken? Zet dan onze software in waarmee coachees of programma deelnemers worden geactiveerd om tussen sessies écht aan de slag gaan! Onze software biedt een peer-learning & -accountability structuur die ondersteunt in het uitvoeren van acties, inzichten borgt over zelfontwikkeling en waarin je peers kunt aansluiten om elkaar te helpen met het uitvoeren van een persoonlijk actieplan.

 

Zo breng je met onze software jouw coachees of programma deelnemers écht in beweging in een omgeving waar ze met en van elkaar leren.

De Prototype You stappen

Onze praktische en beproefde methode ondersteunt een kort-cyclisch, sociaal en interactief ontwikkelproces waarmee
de deelnemer regisseur wordt over je ontwikkeling. Onze methode is opgebouwd uit principes van agile, lean en
design thinking. Het bestaat uit zes stappen die gestructureerd op elkaar voortbouwen.

Een greep uit onze laatste opdrachtgevers

Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Boek via onderstaande agenda een 30 minuten (online) afspraak met één van ons in.