Welkom bij Prototype You

Wij maken jouw medewerkers regisseur over hun ontwikkeling

Over ons

Wij helpen mensen zich ontwikkelen

Wat heeft ons team van facilitators, software-ontwikkelaars en coaches met elkaar gemeen? Allen willen wij mensen de tools geven om vanuit persoonlijke ambities, talenten en uitdagingen te groeien. Dát is waar wij iedere dag met veel plezier hard voor werken! Wij helpen medewerkers proactief regie voeren over eigen ontwikkeling en loopbaan, met hulp van collega’s die elkaar een stap verder kunnen brengen. Dit doen wij door kleine experimenten waarmee je continu snel leert en ontwikkelt, met focus op de individuele medewerker in een team van collega’s dat elkaar verder helpt. We zetten de medewerker centraal in de organisatie en groeien zo de betrokkenheid van jouw medewerkers. Hoe meer en hoe beter medewerkers binnen de organisatie kunnen leren, hoe beter medewerkers en organisatie zullen presteren. Onze big hairy audacious goal: 1 miljoen mensen die elkaar helpen ontwikkelen vanuit persoonlijke ambities. Bouw je met ons mee?
Prototype You Team

TEAM

In onze dienstverlening werken wij volgens de 6P’s van Prototype You

Persoonlijk - Jij bent de regisseur over jouw ontwikkeling

Peer-to-peer - We leren met en van elkaar

Praktisch - We staan voor een duidelijke no-nonsense aanpak

Plezier- De beste dingen in het leven ontstaan uit plezier.

Prototype - Progressie boven perfectie.

People - We willen het beste in mensen naar boven halen.

Prototype jij met ons mee?

Ons verhaal

Wouter en Kristiaan leerden elkaar al voetballend kennen op een pleintje in Zoetermeer. Jong, onbevangen en nog totaal niet bezig met ‘de toekomst’. Jaren later – toen de wereld inmiddels groter was dan de stand bij een potje voetbal – kwamen ze elkaar weer tegen in Den Haag.

Met een drang naar persoonlijke ontwikkeling én ondernemerschap creëerden ze een eigen buddy systeem om elkaar te helpen dromen te realiseren. De vele zelfhulpboeken inspireerden, maar zetten zelden aan tot actie én echte verandering. Dat gat wilden Kristiaan en Wouter snel vullen!

Ze bouwden een prototype van een activerende methode die aanzet tot de juiste stappen om jezelf verder te ontwikkelen. Met een mix van de HR en onderwijs expertise van Kristiaan en de innovatie expertise van Wouter zag Prototype You het daglicht!

Ze pakten het beste uit lean, agile en design thinking en gingen te rade bij onder andere Bill Burnett, Laszlo Bock, Simon Sinek, Greg Mckeown en Ryan Holiday.

Ze bouwden Prototype You prototypes en testten die met onze eerste gebruikers. Dank aan alle guinea pigs! Nog geen jaar later mochten ze al bij vele organisaties en onderwijsinstellingen een écht verschil maken voor de ontwikkeling van mensen, en hebben ze het team uitgebreid met top coaches!

Fast forward naar drie jaar later en ze hebben zich ontwikkeld naar een People Development as a Service organisatie met software-oplossingen, programma’s, trainingen en coaching. Ze mochten medewerkers van startups, scale-ups en multinationals zoals T-Mobile, Nationale Nederlanden, ING en Laureate helpen om met elkaar te groeien vanuit persoonlijke ambities en talenten!

De big hairy audacious goal van Kristiaan & Wouter: 1 miljoen mensen die elkaar helpen ontwikkelen vanuit persoonlijke dromen. 

Wil je meebouwen?

Team

Wouter Smeets

Oprichter | facilitator

Wouter vertaalt zijn expertise op het gebied van innovatie en lean-agile methodes naar de praktische Prototype You werkwijze. Hij test een leven met een balans tussen ondernemen, de wereld verkennen en sociale verbinding. De zee voelt als zijn tweede thuis en hij is altijd nieuwsgierig naar een goed gesprek over de menselijke aard.

Leestip: The Second Mountain – David Brooks

Contact: wouter@prototypeyou.nl

Kristiaan Hartmann

Oprichter | facilitator

Kristiaan brengt zijn ervaring als docent in het Hoger Onderwijs en als Happiness Manager bij een start-up/scale-up in de ontwikkeling en facilitering van de training. Dat jij de juiste stapjes zet om te doen wat je graag wil doen, met de juiste informatie een keuze kan maken en ook daadwerkelijk wat gaat doen om daar te komen is wat Prototype You voor hem belangrijk maakt. Als hij niet mensen met elkaar in contact probeert te brengen bij een gezamenlijke interesse kan je hem op het strand of in zee met zijn surfplank vinden.

Leestip: How to fail at almost everything and still win big – Scott Adams

Contact: kristiaan@prototypeyou.nl

Naomi Barnouw

Prototyping coach | facilitator

Naomi begeleidt je graag bij het inrichten van je werkende leven met de nadruk op het volgen van je hart. Mensen in beweging krijgen en succesvol regisseur laten zijn van hun loopbaan is wat haar drijft! Als loopbaan- en talentcoach helpt Naomi je bij het nemen van nieuwe stappen. Ook is Naomi trotse moeder van drie prachtige kinderen, een verbinder, met grote interesse in persoonlijk ontwikkeling, de levensloop van mensen en vooral iemand die openstaat voor alle mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

The Daily Stoic, 366 meditations on wisdom, perseverance, and the Art of Living – Ryan Holiday and Stephen Hanselman

Contact: naomi@prototypeyou.nl

Dominique van Wingerden

Prototyping coach

Na een jarenlange zoektocht naar haar persoonlijke levensmissie, weet Dominique zeker dat het haar roeping is om jou te begeleiden in het vinden én leven van jouw missie. Zodat jij een ondernemend leven gaat leiden, vol helderheid en richting. Als je doet waar je goed in bent en je goed bij voelt, authentiek bent, scherp hebt wie je bent en wat je te doen hebt, dan manifesteer je gemakkelijk en creëer jij het leven van je dromen vanuit rust en plezier. Ben jij er klaar voor om écht JA te zeggen tegen werk-prive geluk?

Leestip: A new earth – Eckhart Tolle

Contact: dominique@prototypeyou.nl

Elisa NG

Prototyping coach

Na een burn-out onderzocht Elisa voor het eerst wie ze was en wat ze belangrijk vond. Ze ontdekte dat loopbaancoaching haar pad is. Er barst zoveel levenslust los, zodra je ontluikt wat je écht wilt in het leven. Die spark in iemands ogen is magisch en dat is de reden waarom Elisa loopbaancoach en psycholoog is geworden. Iedereen heeft een roeping. Doen waar je blij van wordt. Doen wat je belangrijk vindt. Doen waar je zingeving bij ervaart. Dat geeft een vrij gevoel, wat Elisa iedereen gunt.

Leestip: Brené Brown – sterker dan ooit.

Contact: elisa@prototypeyou.nl

Stage Online Marketing

Vacature

We zoeken een online marketing-stagiair, die wil meewerken en ervaring wil opdoen bij een creatieve startup. Met een focus op werving van klanten liggen er veel activiteiten op het gebied van (online) marketing. Denk daarbij aan het beheren van onze online media kanalen, opzetten van nieuwe marketingcampagnes en helpen in de (post-)productie van onze (video-)content. Ook ga je mee op workshop- en productiedagen en denk je mee tijdens brainstormsessies.