Welkom bij Prototype You

Wij activeren mensen

Met de mindset en tools voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Continu ontwikkelen

Wij activeren mensen

We geven mensen de skills en tools om proactief regie te voeren over eigen ontwikkeling en loopbaan. Dit doen wij door kleine experimenten waarmee je continu snel leert en ontwikkelt, met focus op de individuele medewerker in een team van collega’s dat elkaar verder helpt. Hierdoor zetten we de mens centraal in de organisatie en groeien de betrokkenheid van je medewerkers. Hoe meer en hoe beter een mens zich binnen een organisatie kan ontwikkelen, hoe beter deze zal presteren.
Prototype You Team

TEAM

Prototype jij met ons mee?

Ons verhaal

Wouter en Kristiaan leerden elkaar al voetballend kennen op een pleintje in Zoetermeer. Jong, onbevangen en nog totaal niet bezig met ‘de toekomst’. Jaren later – toen de wereld inmiddels groter was dan de stand bij een potje voetbal – kwamen ze elkaar weer tegen in Den Haag.

Met een drang naar persoonlijke ontwikkeling én ondernemerschap creëerden ze een eigen buddy systeem om elkaar te helpen dromen te realiseren. De vele zelfhulpboeken inspireerden, maar zetten zelden aan tot actie én echte verandering. Dat gat wilden Kristiaan en Wouter snel vullen!

Ze bouwden een prototype van een activerende methode die aanzet tot de juiste stappen om jezelf verder te ontwikkelen. Met een mix van de HR en onderwijs expertise van Kristiaan en de innovatie expertise van Wouter zag Prototype You het daglicht!

Ze pakten het beste uit lean, agile en design thinking en gingen te rade bij onder andere Bill Burnett, Laszlo Bock, Simon Sinek, Greg Mckeown en Ryan Holiday.
Ze bouwden Prototype You prototypes en testten die met onze eerste gebruikers. Dank aan alle guinea pigs!

Fast forward en nog geen jaar later mochten ze al bij vele organisaties en onderwijsinstellingen een écht verschil maken voor de ontwikkeling van mensen, en hebben ze het team uitgebreid met top coaches!

Binnen Prototype You geloven we in de kracht van kleine experimenten en peer coaching om verder te komen op bepalende uitdagingen.

Team

Wouter Smeets

Oprichter | facilitator

Wouter vertaalt zijn expertise op het gebied van innovatie en lean-agile methodes naar de praktische Prototype You werkwijze. Hij test een leven met een balans tussen ondernemen, de wereld verkennen en sociale verbinding. De zee voelt als zijn tweede thuis en hij is altijd nieuwsgierig naar een goed gesprek over de menselijke aard.

Leestip: The Second Mountain – David Brooks

Contact: wouter@prototypeyou.nl

Kristiaan Hartmann

Oprichter | facilitator

Kristiaan brengt zijn ervaring als docent in het Hoger Onderwijs en als Happiness Manager bij een start-up/scale-up in de ontwikkeling en facilitering van de training. Dat jij de juiste stapjes zet om te doen wat je graag wil doen, met de juiste informatie een keuze kan maken en ook daadwerkelijk wat gaat doen om daar te komen is wat Prototype You voor hem belangrijk maakt. Als hij niet mensen met elkaar in contact probeert te brengen bij een gezamenlijke interesse kan je hem op het strand of in zee met zijn surfplank vinden.

Leestip: How to fail at almost everything and still win big – Scott Adams

Contact: kristiaan@prototypeyou.nl

Naomi Barnouw

Prototyping coach | facilitator

Naomi begeleidt je graag bij het inrichten van je werkende leven met de nadruk op het volgen van je hart. Mensen in beweging krijgen en succesvol regisseur laten zijn van hun loopbaan is wat haar drijft! Als loopbaan- en talentcoach helpt Naomi je bij het nemen van nieuwe stappen. Ook is Naomi trotse moeder van drie prachtige kinderen, een verbinder, met grote interesse in persoonlijk ontwikkeling, de levensloop van mensen en vooral iemand die openstaat voor alle mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

Leestip: Netwerken werkt, op weg naar de baan die je wilt – Rob van Eeden 

Contact: naomi@prototypeyou.nl

Dominique van Wingerden

Prototyping coach

Na een jarenlange zoektocht naar haar persoonlijke levensmissie, weet Dominique zeker dat het haar roeping is om jou te begeleiden in het vinden én leven van jouw missie. Zodat jij een ondernemend leven gaat leiden, vol helderheid en richting. Als je doet waar je goed in bent en je goed bij voelt, authentiek bent, scherp hebt wie je bent en wat je te doen hebt, dan manifesteer je gemakkelijk en creëer jij het leven van je dromen vanuit rust en plezier. Ben jij er klaar voor om écht JA te zeggen tegen werk-prive geluk?

Leestip: A new earth – Eckhart Tolle

Contact: dominique@prototypeyou.nl

Elisa NG

Prototyping coach

Na een burn-out onderzocht Elisa voor het eerst wie ze was en wat ze belangrijk vond. Ze ontdekte dat loopbaancoaching haar pad is. Er barst zoveel levenslust los, zodra je ontluikt wat je écht wilt in het leven. Die spark in iemands ogen is magisch en dat is de reden waarom Elisa loopbaancoach en psycholoog is geworden. Iedereen heeft een roeping. Doen waar je blij van wordt. Doen wat je belangrijk vindt. Doen waar je zingeving bij ervaart. Dat geeft een vrij gevoel, wat Elisa iedereen gunt.

Leestip: Brené Brown – sterker dan ooit.

Contact: elisa@prototypeyou.nl

Nationale-Nederlanden

"Wouter en Kristiaan van Prototype You zijn in oktober bij Nationale-Nederlanden langs geweest om een masterclass te geven aan onze huidige HBO / WO stagiairs. Dit in het kader van persoonlijke ontwikkeling en te kijken naar hun toekomstbeeld voor na hun stage en opleiding. Het is bij de stagiairs en bij ons als zeer positief ervaren. Het was een leuke en inspirerende sessie waarin de stagiairs bewust werden van hun kunnen en hoe ze dit het beste kunnen inzetten. Na afloop hebben de stagiairs de opdracht meegekregen om een actieplan te maken, zodat ze tijdens hun stage kunnen blijven werken aan hun persoonlijke leerdoelen. Door de manier van werken zorgden Wouter en Kristiaan voor een leuke, prettige en vertrouwde sfeer. Wij zouden ze zeker aanbevelen!"

Bianca Hoogweg | Lisa de Koning Stagebureau NN

SHRM Forum

“Their process draws on motivational methods, which stimulates curiosity while reinforcing accountability for outcomes. It is a great way to nurture continuous learning in organizations!”

Jo-Ann Garbutt Netherlands Forum Lead

Anna

Prototype You is een intensieve en leuke workshop die heel goed helpt met het inzichtelijk krijgen van welke keuzes en/of uitdagingen voor jou relevant zijn op dit moment. Door goed opgebouwde oefeningen schrijf je, deel je en visualiseer je dat wat voor jou belangrijk is op dit moment in je leven en je werk. En zit je vol energie om hier vervolgens op een praktische manier mee aan de slag te gaan.

Anna - Consultant

Lisanne

In relatief korte tijd kom je erachter wie je bent, wat voor jou belangrijk is in het leven en waar jij voor staat. Het biedt je een inzicht in waar je vandaan komt en waar je heen zou willen

Lisanne - Consultant

Max

Prototype YOU is een praktische en gestructureerde manier om je leven te verbeteren; zowel op werk als op privégebied. Waarbij de focus ligt op het stellen van de juiste prioriteiten; datgene wat de meeste impact heeft

Max - Risk Manager

Geert

Prototype YOU zorgt dat jij alle puzzelstukjes verzamelt om een goede keuze te maken voor je ideale leven. Een workshop waarbij je innovatietechnieken en -methodes inzet om je eigen leven vorm te geven en zo snel mogelijk aannames te toetsen

Geert - ondernemer

HAN Hogeschool

Ik ben over dingen aan het nadenken, waar ik nog nooit over heb nagedacht. Verschrikkelijk leerzaam, maar wel leuk!

Student uit jaar 4 - Hogeschool Arnhem Nijmegen

Breekjaar

"Het mooie is dat ze gebruik maken van peer educating waardoor de jongeren het gevoel hadden dat ze serieus werden genomen en elkaar konden adviseren. De jongeren hebben afgesproken om elkaar te informeren over hun voortgang. Na twee weken had al bijna de helft van de jongeren hun doelen behaald. Onze complimenten voor het team en het werk dat zij leveren.​"

Samir - coach Breekjaar

Bas Schotte

"Prototype You maakt talentontwikkeling actionable"

Bas Schotte - Chapter Lead ING.

Download gratis het eerste hoofdstukWe helpen je op weg!

Je bent al halverwege!

Download gratis onze handleidingWe helpen je op weg!

Je bent al halverwege!

Download gratis onze handleidingWe helpen je op weg!

Je bent al halverwege!